فروردین 90 - ₪ اس ام اس ₪
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر وبلاگ تفریحی سجاد صفر www.sajjad0.parsiblog.com - وبلاگ تفریحی سجاد صفر

 وبلاگ تفریحی سجاد صفر

سلام به دوستان خوبم .امیدوارم در این وبلاگ دقایق خوبی رو سپری کنید .برای آگاهی ازامکانات این وبلاگ خواهشمندم که تا آخر این صفحه  این وبلاگ رو مشاهده کنید.این وبلاگ هر روز آپدیت میشه .

 

در خبرنامه عضو شوید





Powered by WebGozar

ماشین غذاخوری ایرانی اختراع شد

ارسال شده توسط سجاد در 90/1/22:: 10:27 صبح

سلامت نیوز :جمعی از پزشکان و متخصصان حوزه سلامت کشور توانستند دستگاهی اختراع کنند که بر اساس آن افرادی که قصد دارند با رژیم غذایی لاغر شوند، طبق دستورات این ماشین غذا خوری عمل می کنند.
دکتر سهیل سریزدی، سرپرست تیم طراحی و تولید این دستگاه در گفتگو با مهر افزود: امروزه توصیه پزشکان و متخصصان تغذیه و رژیم درمانی به افراد چاق، استفاده همزمان از مثلث رژیم غذایی، ورزش و تغییر شیوه زندگی است تا بدین وسیله به وزن ایده آل خود دست یابند.

وی با اظهار تاسف از اینکه اغلب افراد در تغییر شیوه زندگی به خصوص در زمینه اصلاح عادات غذایی غلط دچار سردرگمی و تعلل می شوند، گفت: بسیاری از برنامه های کاهش وزن به دلیل همین موضوع با شکست مواجه می شود.

این پژوهشگر علوم تغذیه ، ارتقای شیوه غذا خوردن سالم از طریق کنترل میزان لقمه ها، تعداد جویدنها و توجه به کیفیت و کمیت مواد غذایی مصرفی را مبنای طراحی و ساخت ماشین غذاخوری خود دانست.

سریزدی افزود: ساخت این دستگاه حاصل دو سال پژوهش، برنامه ریزی و آزمایش و خطا است که با راهبری یک تیم از متخصصان فیزیک پزشکی، کامپیوتر و الکترونیک به سرپرستی دکتر صید نژاد، به تولید محصول نهایی منجر شده است.

وی با با بیان اینکه به دلیل احتمال کپی و دزدی طرح، تا زمان ثبت بین المللی آن از توضیحات آن خودداری کرده ایم، گفت: فقط همین مقدار می توانم بگویم که این ماشین یک سیستم الکترومکانیکی و کامپیوتری است که بر اساس داده ها و مشخصات فردی مثل وزن، قد و... و اینکه می خواهد در یک مدت زمان معین لاغر شود، برنامه غذایی را تعریف می کند.

سریزدی با تاکید بر اینکه ماشین غذاخوردی به صورت سخنگو بوده و روزانه برنامه غذایی را در اختیار فرد قرار می دهد، ادامه داد: این یک دستگاه جیبی است که به طور خودکار فرد را از برنامه غذایی آگاه می سازد.

این مخترع به روند پیگیری ثبت بین المللی این اختراع اشاره کرد و افزود: به رغم اینکه از سوی بعضی شرکتهای خارجی، پیشنهاد خرید امتیاز ساخت انحصاری این دستگاه وجود داشته است اما به دلیل بومی بودن تکنولوژی ساخت و حس ملی گرایی در تیم سازنده ، در صورت مشارکت سرمایه گذاران داخلی، تولید این دستگاه را در داخل کشور عملی خواهیم کرد.


بـهتـر اسـت در چـه فصلـی متولـد شویـم؟

ارسال شده توسط سجاد در 90/1/22:: 8:6 صبح

سلامت نیوز :به نوشته هفته نامه سلامت ،یک بررسی جدید نشان می‌‌دهد تولد در زمستان نسبت به تولد در تابستان بر ساعت زیستی در فرد اثر بیشتری می‌گذارد. این پژوهش که در ژورنال نوروساینس‌نیچر منتشر شده، نشان داد که موش‌های آزمایشگاهی متولد شده و بزرگ‌شده در چرخه نور زمستانی نسبت به موش‌های متولدشده در نور تابستانی در زندگی اختلالات قابل‌توجهی در ساعت‌های زیستی نشان می‌دهند
این برای اولین بار است که در پستانداران چنین یافته‌ای به دست می‌آید و این یافته‌ها ممکن است توضیح‌دهنده علت این پدیده باشد که افراد متولدشده در زمستان در معرض خطر بالاتر اختلالات سلامت روانی مانند اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی و بیماری خلقی فصلی (افسردگی زمستانی) هستند. سرپرست این پژوهش، داگلاس مک‌ماهون، زیست‌شناس در دانشگاه وندربیلت در تنسی آمریکا در این باره گفت: «می‌دانیم که ساعت زیستی خلق‌وخو را در انسان تنظیم می‌‌کند. اگر یک سازوکار نقش‌پذیری مشابه آنچه در موش‌ها مشاهده کردیم،‌ در انسان‌ها هم وجود داشته باشد، زمان تولد می‌تواند نه تنها بر ابتلا بر شماری از اختلالات رفتاری اثر داشته باشد، بلکه ممکن است اثری کلی‌تر بر شخصیت هم بگذارد.»

تغییر فصل‌ها

مک‌ماهون و همکارانش تجربه‌شان را با بزرگ کردن موش‌ها از هنگام تولد تا هنگام از شیر گرفته شدن (سه هفتگی) در دو چرخه نوری، «تابستانی» با 16 ساعت روشنایی و 8 ساعت تاریکی یا «زمستانی» 8 ساعت روشنایی و 16 ساعت تاریکی آغاز کردند. گروه سومی از موش‌ها هم در یک چرخه نوری 12 ساعت روشنایی و 12 ساعت تاریکی بزرگ شدند.

هنگامی که بچه موش‌ها از شیر گرفته شدند، آنها را در معرض چرخه نوری جدید قرار دادند. نیمی از موش‌های زمستانی در چرخه نور زمستانی باقی ماندند و نیمی دیگر به چرخه نور تابستانی منتقل شدند. موش‌های تابستانی به همین شیوه به دو گروه تقسیم شدند،‌ نیمی از آنها در چرخه نور تابستانی باقی ماندند و نیمی دیگر به چرخه زمستانی منتقل شدند. موش‌‌هایی نیز که در دوره مساوی نور و تاریکی بزرگ شده بودند، به 3 گروه تقسیم شدند، یک گروه در همان چرخه 12 ساعته نور و تاریکی باقی ماندند، گروه دوم به گروه زمستانی پیوستند‌ و گروه سوم به گروه تابستانی ملحق شدند.

پژوهشگران کنجکاو بودند که ببینند آیا پیام‌های نوری می‌تواند روی رشد و تکامل ساعت زیستی اثر بگذارد یا نه. یافته‌های آنها نشان داد چنین تاثیری وجود دارد. موش‌های بزرگ شده در چرخه نوری تابستانی چه به طور مداوم در این چرخه نوری باقی مانده بودند و چه پس از 3 هفته به چرخه نوری زمستانی منتقل شدند، رفتار مشابهی داشتند. آنها از هنگامی که غروب آفتاب را تشخیص می‌دادند، برای 10 ساعت به حرکت در می‌آمدند ‌و بعد برای 14 ساعت می‌خوابیدند.

اما واکنش موش‌هایی که در چرخه نور زمستانی متولد شده بودند،‌ با آنهایی که در این چرخه باقی مانده بودند و آنهایی که به چرخه تابستانی منتقل شده بودند،‌ متفاوت بود. موش‌هایی که در چرخه نور زمستانی باقی مانده بودند، برنامه 10 ساعت بیداری و 14 ساعت استراحت را حفظ کرده بودند. بر عکس، موش‌هایی که پس از 3 هفته از چرخه نور زمستانی به چرخه نور تابستانی منتقل شده بودند،‌ یک ساعت و نیم بیشتر فعال می‌ماندند.

مغز با درخشش سبزرنگ

پژوهشگران در مرحله بعد از گونه‌ای از موش‌ها که با مهندسی ژنتیک سلول‌های عصبی مرکز ساعت تنظیم ساعت زیستی آنها هنگام فعال بودن،‌ در زیر نور ماورای بنفش به رنگ سبز می‌درخشیدند،‌ استفاده کردند. پژوهشگران با استفاده از این درخشش سبز رنگ ناحیه‌ای از مغز موش‌ها به نام «هسته فوق‌کیاسمایی» (SCN) را که در میانه مغز قرار دارد و مرکز ساعت زیستی بدن است،‌ تحت نظر گرفتند.

رفتار موش‌ها با فعالیت هسته فوق‌کیاسمایی تطبیق داشت. در موش‌های متولد شده در چرخه نور تابستانی، فعالیت هسته فوق‌کیاسمایی هنگام غروب به اوج می‌رسید و برای 10 ساعت فعال می‌ماند، یعنی در همان دوره زمانی که موش‌ها فعال بودند. در موش‌های متولد شده در چرخه نور زمستانی که پس از شیر گرفته شدن در نور زمستانی باقی مانده بودند، اوج فعالیت هسته فوق‌کیاسمایی یک ساعت پس از غروب بود و برای 10 ساعت طول می‌کشید. اما در موش‌های متولد شده در زمستان که در 3 هفتگی از شیر گرفته شده و پس از آن به تابستان منتقل شده بودند، فعالیت ساعت زیستی (هسته فوق‌کیاسمایی) دو ساعت پیش از غروب به اوج خود می‌رسید و برای 12 ساعت فعال باقی می‌ماند.

موش‌هایی که چرخه نور و تاریکی مساوی داشتند و بین این دو حد قرار داشتند، بدون توجه به اینکه پس از 3 هفتگی در چه فصل نوری قرار می‌گرفتند،‌ 11 ساعت فعالیت هسته فو‌ق‌کیاسمایی را نشان می‌دادند. اینکه انسان‌ها نیز نسبت به قرارگیری در معرض چرخه‌های نوری متفاوت فصلی در ابتدای زندگی پاسخ‌های مشابهی نشان می‌دهند،‌ یا خیرهنوز روشن نیست، اما مک‌ماهون می‌گوید: «واکنش شدید موش‌‌های متولدشده در زمستان به تغییر فصل «بسیار شبیه»‌ به اختلال خلقی فصلی یا افسردگی زمستانی در انسان‌هاست.»

گرچه پژوهش‌ها نشان داده‌اند تولد در زمستان خطر برخی از اختلالات روانی را بالا می‌برد، اما عوامل بسیار دیگری غیر از چرخه نوری ممکن است این اثر را ایجاد کرده باشند. ‌برای نمونه قرارگیری در معرض ابتلا به آنفلوآنزا یا سایر بیماری‌های فصلی. به گفته پژوهشگران یافته‌‌های آنها نشان می‌دهد که چرخه نوری در دوره نوزادی بر زندگی بعدی موثر است و ممکن است به درک بروز این اختلالات روانی کمک کند.


آیا میتوان شادی را اندازه گرفت؟

ارسال شده توسط سجاد در 90/1/22:: 8:3 صبح

اندازه‌گیری احساسات و عواطف انسانی، یکی از آرزوهای دانشمندان علوم روان‌شناختی است. به نظر می رسد که حداقل در مورد اندازه‌گیری شادی، آنها به موفقیت‎هایی دست یافته‌اند.

محمود حاج‌زمان: تاکنون از خود پرسیده‌اید که آیا می‌توان شادی را اندازه گرفت؟ در پاسخ باید گفت که دانشمندان می‌توانند تا حدی این کار را انجام دهند و شادی را اندازه‌گیری کنند، اما این کار اصلا دقیق نیست. سابقه چنین موضوعی نیز به سال 1881 / 1260 باز می‌گردد. در آن زمان فرانسیس اجورث که یک اقتصاددان انگلیسی بود، ساخت یک «لذت‌سنج» را مطرح کرد: وسیله‌ای که می‌توانست با ثبت پیوسته میزان سرخوشی تجربه شده توسط یک فرد، منفعت اقتصادی را اندازه بگیرد.

به گزارش پاپ‌ساینس، چیزی که اجورث ایده آن را مطرح کرد، تنها در حد یک خیال‌پردازی باقی ماند. اما در سال 2001 / 1370، برایان کنوتسن از دانشگاه استنفورد آزمایشی را ترتیب داد که در آن، با استفاده از تصویربرداری تشدید مغناطیسی تابعی یا به اختصار اف.ام‌.آر.ای، به این رویا جامه عمل پوشاند. کنوتسن و همکارانش در سازمان ملی سلامت آمریکا، از شرکت‌کنندگان در یک آزمایش خواستند که در حالی‌که به یک اسکنر مغزی وصل بودند، به اشکال رنگی که روی یک صفحه ظاهر می‌شدند نگاه کنند. وی به شرکت‌کنندگان گفت در صورتی‌که هنگام ظاهر شدن اشکال خاصی یک دکمه را فشار دهند، مبلغی را به عنوان پاداش دریافت می‌کنند. در صورت ظاهر شدن اشکالی غیر از اشکال مشخص شده، هیچ پولی به شرکت‌کنندگان تعلق نمی‌گرفت. پس از انجام آزمایش تمام شرکت‌کنندگان بر اساس احساسی که هنگام تماشای اشکال و رنگ‌ها داشتند، به چهار دسته تقسیم شدند. شرکت‌کنندگان اظهار کردند هنگام مشاهده اشکالی که همراه با دریافت جایزه بود، احساس خوشحالی می‌کردند و الگوهای مغزی آنها نیز این مطلب را تایید می‌کرد. تصاویر تهیه شده توسط اف.ام.آر.ای، افزایش جریان خون را به ناحیه خاصی از مغز که مربوط به پاداش است، نشان می‌داد.

در آزمایش دیگری به شرکت‌کنندگان گفته شد که به آنها یک نوشیدنی گران‌قیمت داده شده است، و اف.ام.آر.ای افزایش فعالیت عصبی مثبت را نشان داد. سپس در حالی‌که به شرکت‌کنندگان مجددا از همان نوشیدنی قبلی داده شد، به آنها گفته شد که این یک مارک ارزان و معمولی است. این گفته باعث شد تا اعصاب و ذائقه آنها فریب بخورد و شرکت‌کنندگان در مقایسه با قبل، احساس رضایت کمتری از خوردن همان نوشیدنی داشته باشند.

بنابراین در برخی از مواقع، اف.ام.آر.ای می‌تواند به صورت یک لذت‌سنج عمل کند، و به نوعی میزان شادی را نشان دهد. اگرچه در این‌گونه موارد، تنها مجموعه بسیار محدودی از پارامترها را می‌توان در نظر گرفت و نتایج خیلی هم دقیق نیستند. اما آیا زمانی می‌رسد که واقعا بتوان میزان شادی افراد مختلف را به صورت علمی با هم مقایسه کرد؟


آیا رشد بورس تهران حبابی است؟

ارسال شده توسط سجاد در 90/1/22:: 8:1 صبح

تحلیل کارشناسان از دلایل رشد شاخص های بورس سهام تهران

مهناز شوقی:اظهارنظر درباره صعود اخیر شاخص بازار سرمایه به یکی از موضوعات خبری رسانه ها تبدیل شده است. در این میان مدیران بورس به اتفاق، این صعود را طبیعی و لازمه بازار دانسته و به سرمایه گذاران اطمینان می دهند که «رشد بازار حبابی نیست». از سوی دیگر برخی کارشناسان، با دیدی تردیدگونه به این بازار می نگرند و معتقدند نباید جانب احتیاط را از دست داد.

رشد شتابان شاخص بورس در سال ?? و تداوم رشد آن در سال‌ گذشته به ویژه پس از اجرای قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها، این سوال را برای کارشناسان و فعالان بورس ایجاد کرده که آیا رشد بورس تهران با متغیرهای اقتصادی ایران هماهنگی دارد یا بورس در معرض تشکیل حباب قیمتی است؟ به نظر می‌رسد کلیه فعالان اقتصادی از جمله سرمایه‌گذاران بورسی در حال حاضر تحلیل دقیقی از اثرات تورمی اجرای طرح تحول و تاثیر آن بر سودآوری شرکت‌های بورسی ندارند و با نوعی خوش‌بینی به پیشواز  آینده می‌روند.

رشد شاخص  ها براساس سود آوری بنگاه ها نیست

در این خصوص مهدی تقوی، اقتصاددان، می گوید:وقتی بازار مسکن و ارز در شرایط رکود به‌سر می‌برد، مردم بهترین جایی که برای سود بیشتر سراغ دارند، بورس است، بنابراین سرمایه خود را روانه بازار بورس کرده و شروع به خرید سهام و اوراق مشارکت می‌کنند.

وی می افزاید: به همین دلیل است که شاخص‌های بورس در شرایط فعلی با افزایش مواجه شده است. این کارشناس مسائل اقتصادی به خبرآلاین می گوید: اگر بررسی شود که این افزایش شاخص‌ها، ناشی از سوددهی بنگاه‌های اقتصادی بوده است، در چنین حالتی افزایش شاخص‌ها حباب نیست. محمدعلی خطیب،کارشناس بازار سرمایه  نیز با اشاره به اینکه  نوسانات شاخص های فعلی بورس براساس سودآوری بنگاه ها نبوده بلکه براساس شرایط نیمه انحصاری است که بر بازار سهام حاکم است، بنابراین رشد شاخص بورس را نمی توان به عنوان معیار شاخص رشد اقتصاد قرار داد معتقد است:  زمانی رشد شاخص بورس را می توان به عنوان شاخص در نظر گرفت که تقاضا برای اوراق سهام براساس سود بنگاههای اقتصادی باشد.

اکنون بیش از دو سوم واحدهایی که اوراق سهام عرضه می کنند، برای بانک ها و دولت است، یعنی از طریق بانک ها سهام این شرکت ها مطرح شده است که به راحتی می توانند میزان تقاضا یا عرضه را افزایش یا کاهش دهند و با در نظر گرفتن این شرایط نمی توان تغییرات سهام بورس را به دلیل رشد اقتصاد در نظر گرفت. وی تاکید می کند: تغییرات شاخص قیمت با توجه به ارائه اوراق سهام شرکت های متعلق به بانک ها و دولت ها بیشتر مربوط به سیاست های آنها است که عرضه و تقاضا و به تبع آن قیمت، کاهش یا افزایش می یابد. این کارشناس مسائل اقتصادی با رد سرازیر شدن سرمایه به طرف بورس به دلیل رکود اقتصادی، می گوید: این تئوری زمانی می تواند درست باشد که سرمایه گذاری در بورس هم درآمد زا باشد.

خطیب پیش بینی کرد که در آینده قیمت ها در بورس کاهش یابد که به نظر وی سال های گذشته هم همین طور بوده و معتقد است:هدفمندی یارانه ها باید حداقل با وقفه یکساله انجام می شد، زیرا مشکلات زیادی در بخش اشتغال، نقدینگی، تورم و بیکاری داریم، بنابراین با اجرای این قانون که موجب تورم می شود رکود هم افزایش خواهد یافت و می تواند تقاضا برای اوراق سهام را به وجود بیاورد زیرا وقتی تورم افزایش پیدا کند تقاضا در بخش های تولیدی کاهش یافته و منابع به سمت خرید اوراق سهام پیش می رود.

حرکت به سمت حبابی شدن

محمدعلی احمدزاده اصل دیگر کارشناس بازار سرمایه نیز با بیان اینکه بازار حبابی نیست، اما به سمت حبابی شدن در حال حرکت است، می گوید: در حال حاضر قیمت سهام برخی از شرکت‌های حاضر در گروه خودرویی، معدنی و تجهیزاتی با آهنگ بسیار سریعی رشد قیمت را تجربه کرده‌اند که این افزایش قیمت‌ها مبنای بنیادی ندارد.وی می افزاید: در گروه معدنی سهام برخی از نمادهای غیرسیمانی با ارزش جایگزینی خود فاصله بسیار دارند و رشد قیمت سهام هم بسیار سریع اتفاق افتاده است، ضمن اینکه سهام برخی از تجهیزاتی‌ها هم به دلیل شایعات و اخبار غیررسمی، بدون مبنای منطقی رشد کرده است.این کارشناس بازار سرمایه  به بازار فرابورس ایران اشاره می کند و تاکید می کند: به نظر می‌رسد که در این بازار حباب در حال شکل‌گیری است؛ چراکه شرکت‌های حاضر در این بازار شفافیت کمتری نسبت به شرکت‌های بورسی دارند و بعضا در عرضه‌های اولیه صورت گرفته در این بازار، سهام شرکت‌ها چندین برابر قیمت عرضه رشد کرده است.

در این شرایط نظارت بر این بازار مهم‌ترین اصل در جهت شفافیت و جلوگیری از حباب محسوب می‌شود.احمدزاده اصل ضمن هشدار نسبت به ایجاد حباب در برخی از نمادها به نقش عرضه‌‌های اولیه در جلوگیری از ایجاد حباب در بازار سرمایه اشاره می کند  و به خبرآلاین می گوید: عرضه‌های اولیه می‌تواند فشار نقدینگی موجود در بازار سرمایه را به سمت خود بکشاند و روند رشد قیمت سهام دیگر شرکت‌ها را نیز آهسته‌تر کند، در این شرایط می‌توان گفت که بورس در شرایط منطقی، پررونق است.

نمی توان پیش بینی قطعی کرد

رحمان بابازاده، کارشناس بازار سرمایه  درباره پیش‌بینی وضعیت بازار در ماه‌های آینده، می‌گوید: نمی‌توان برای روند آینده بورس پیش‌بینی قطعی داشت، اما برای تدوام رشد بورس، بهتر است در هنگام صعود هیجانی قیمت‌ها، این روند مقداری کنترل شود.

وی می‌افزاید: هم‌اکنون با توجه به رشد اخیر شاخص بورس، این انتظار وجود دارد که بازار خود را اصلاح کند و اگر پس از اصلاح‌ها، سیر نزولی را شاهد بودیم، نباید نگران باشیم چون این سیر تحولی کاملا منطقی است .وی با بیان این‌که بورس به‌طور معمول هر ساله در ? ماهه دوم سال، روند منفی دارد، اما سال گذشته  برخلاف سال‌های گذشته، این روند مثبت و صعودی بود، تاکید می‌کند: توجه به سیاست‌های پیش‌گیرانه دولت و حمایت غیرمستقیم از بازار سرمایه، موجب افزایش شاخص و برطرف شدن نگرانی سرمایه‌داران در بورس شد.


کارت هوشمند سوخت 2 در راه است

ارسال شده توسط سجاد در 90/1/22:: 8:0 صبح

کارت هوشمند سوخت 2 یا کارت انرژی قابلیت عرضه همزمان چند سوخت از جمله نفت سفید، بنزین و سی.ان.جی (گاز طبیعی فشرده) را به شکل همزمان دارد و در آینده مردم می توانند برای دریافت انواع سوخت از آن استفاده کنند.
جزئیات طرح کارت سوخت هوشمند 2 یا کارت انرژی با هدف توزیع فرآورده نفتی خارج از شبکه حمل و نقل در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اعلام می ‌شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با اعلام این مطلب تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی ها، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی قرار است با آماده سازی زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری پروژه کارت هوشمند سوخت 2 را با هدف عرضه همزمان چندسوخت در کشور اجرا و این کارت جایگزین کارت هوشمند فعلی کند.

محمد ناصری افزود: کارت هوشمند سوخت 2 یا کارت انرژی قابلیت عرضه همزمان چند سوخت از جمله نفت سفید، بنزین و سی.ان.جی (گاز طبیعی فشرده) را به شکل همزمان دارد و در آینده مردم می توانند برای دریافت انواع سوخت از آن استفاده کنند.

وی یادآور شد: هم اکنون عرضه فرآورده‌های نفتی بنزین، گازوییل و ال.پی.جی با کارت سوخت انجام می شود، ضمن آن که مرحله نخست عرضه نفت سفید با کارت هوشمند در استان سیستان و بلوچستان نیز در اوایل سال گذشته آغاز شد.

مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اظهار داشت: طرح کیف پول الکترونیک و عرضه سوخت به خودروها بر اساس پیمایش (EFM) از دیگر طرح های جدید شرکت ملی پخش است که در این نمایشگاه بین المللی به نمایش گذاشته می شود.

ناصری در باره دیگر برنامه های این شرکت در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت،گاز، پالایش و پتروشیمی افزود: گزارش عملکرد روند توسعه جایگاه های سی‌ان‌جی، طرح کهاب (کاهش، هدایت و انتقال بخارهای بنزین)، بانکرینگ( سوخت رسانی به کشتی ها) ، سوآپ (معاوضه) ، پرداخت الکترونیک بهای سوخت (آنلاین و آفلاین) در نمایشگاه امسال ارائه و برنامه های شرکت در سال جدید نیز معرفی خواهد شد.

به گفته وی، اطلاعات طرح های و پروژه های شرکت ملی پخش در قالب فیلم، اسلاید و کتابچه های راهنما در اختیار بازدیدکنندگان قرار می گیرد.

ناصری گفت: با توجه به اجرای طرح های توسعه ای در پالایشگاه های کشور و افزایش ظرفیت تولید فرآورده های نفتی، طرح های افزایش ظرفیت ذخیره سازی فرآوده ها در نمایشگاه امسال معرفی می شود.

مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: با توجه به مشارکت بالای شرکت های داخلی و خارجی در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت ایران، فرصت خوبی برای برقراری ارتباط این شرکت ها، جذب سرمایه برای اجرای پروژه های شرکت و اطلاع رسانی به مردم و سازمان ها فراهم می شود.

وی با بیان اینکه طرح ها و اقدام های شرکت ملی پخش امسال در دو غرفه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می گیرد، افزود: امسال نیز مانند سال گذشته غرفه ای جداگانه با هدف آموزش و اطلاع رسانی در زمینه کارت هوشمند سوخت با حضور کارشناسان این حوزه در محوطه آزاد نمایشگاه برپا می شود.

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی از 26 تا 30 فروردین با حضور 1390 شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.

در نمایشگاه امسال کشورهایی همچون آلمان، اتریش، استرالیا، اسپانیا، انگلیس، روسیه، سوییس، سوئد، هلند، نروژ، ترکیه، فرانسه، هند، سنگاپور، ژاپن، چین، تایلند، امارات عربی متحده ، تایوان، کانادا و برزیل حضور دارند.


<      1   2   3   4   5   >>   >



بازدید امروز: 74 ، بازدید دیروز: 87 ، کل بازدیدها: 1425964
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ